In-/Uitloggen

IllustratieLOGINjpg

 

Waarom inloggen?
Onze website www.vgsiemens.nl is openbaar, dus iedereen kan er in rondkijken. Toch zijn er enkele gedeelten die alleen beschikbaar zijn voor de VG Siemens-leden. Het gaat hierbij om de menu’s De Vereniging (onder meer met informatie over onze Ledenvergaderingen), Personeelsaanbiedingen (onder meer met informatie over onze personeelswinkels) en onze Nieuwsbrieven. Pas nadat u hebt ingelogd met uw gebruikersnaam en wachtwoord zijn de menu’s zichtbaar. Zodra u heeft uitgelogd, is dat niet meer het geval.

Zo kunt u zich aanmelden
Stap 1. Logt u voor de eerste keer in (via het inlogformulier hiernaast), dan moet u eerst een account aanmaken. Dat gaat als volgt: ga naar ‘Registreer’, als u dat heeft aangeklikt, verschijnt het schermpje ‘Gebruikersregistratie’. Hier moet u uw naam invullen, dan de door u gewenste gebruikersnaam (eventueel met personeelsnummer - voorbeeld: pietjansen01234), verzin een wachtwoord, bevestig dat en vul uw e-mailadres in, ook dat moet u bevestigen.
Stap 2. Daarna drukt u op de knop 'Registreer', vervolgens wordt er een bevestigingsmail gestuurd naar het door u opgegeven emailadres.
Stap 3. Klik op de link in de bevestigingsmail. U komt op onze website in een scherm terecht waarin uw aanmelding bevestigd wordt.
Stap 4. Na controle door onze ledenadministratie (zie alinea ’Controle’ hieronder) wordt uw account actief gemaakt. U krijgt daar ook een bevestigingsmail van. U kunt vervolgens inloggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Heeft u daarbij hulp nodig? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . 

Controle
Toegang tot het afgeschermde gedeelte is alleen weggelegd voor leden van de VG Siemens. Aanmeldingen worden daarom gecontroleerd door onze ledenadministratie. Voldoet uw aanvraag niet aan de eisen, dan wordt uw aanmelding niet geaccepteerd.

Europese privacywetgeving.nieuweeuropeseprivacyjpg kleinkopie
Door het invullen van uw persoonsgegevens gaat u ermee akkoord dat VG Siemens deze informatie opslaat en gebruikt binnen het kader van de nieuwe wetgeving en conform onze eigen privacyverklaring. Klik hier voor meer informatie.

Wachtwoord wijzigen.
Om uw wachtwoord te wijzigen kunt u in het inlogscherm op de homepage op 'Wachtwoord vergeten?' klikken en verder de instructies volgen. Lees bij twijfel eerst deze instructie.

Inloggen Personeelswinkels 
U kunt rechtstreeks inloggen op de Personeelswinkels BSH via deze link (Inloggen) in de menubalk links hiernaast. Heeft u vragen ? Dan kunt u via het formulier links onder op de website contact met hen opnemen (u moet wel eerst inloggen). Bellen kan ook: 088-4244200.