Ledenvoordelen
De VG Siemens staat primair voor uw pensioenbelangen. Secundair streven we ernaar om een aantal voordelen voor u te realiseren - of in stand te houden - die direct of indirect met Siemens te maken hebben. Over een hernieuwde samenwerking met de Siemens Personeelsvereniging hopen wij u later te kunnen berichten.

CZ AONZo proberen we de informatie over de collectieve verzekeringen die Siemens afsluit - en waarvan u als gepensioneerde van Siemens ook gebruik kunt maken - zo up to date mogelijk te houden.

 

AKOOok in 2024 hebben wij u mogen uitnodigen voor het AKO kerstconcert, hetgeen door veel gepensioneerden erg gewaardeerd werd. We hebben daar dit jaar weer omstreeks 300 leden of partners van leden een plezier mee gedaan. Wij blijven dit doen zolang Siemens ons daartoe in staat stelt.


BSHLeden van onze vereniging hebben het exclusieve recht om aankopen te doen in de digitale BSH-personeelswinkel. Daarin zijn aantrekkelijke aanbiedingen te vinden en heeft u 5 jaar garantie op al uw aankopen. 


 SPV logoLater meer ...............