Collectieve aanbiedingen (CZ / AON) 

Collectieve zorgverzekering 2024
CZAan het eind van het jaar is het weer tijd om een zorgverzekering te kiezen. Siemens heeft een collectieve zorgverzekering afgesloten bij CZ. Ook in 2024 kunt u, samen met eventuele gezinsleden, profiteren van de voordelen die de collectiviteit biedt. Er veranderen echter wel een paar zaken. Vanaf 2023 mogen zorgverzekeraars namelijk van de overheid geen collectieve korting meer geven op de basisverzekering. In plaats van korting op uw basisverzekering krijgt u bij CZ vanaf 2024 een aantal voordelen die u hier kunt nalezen.

Andere voordelen
Wie de premie in één keer voldoet krijgt een extra korting van 2%, Meestal nog steeds lucratiever dus dan geld op de bank laten staan tegen minimale rente. CZ heeft ook een aantrekkelijke aanvullende verzekering "50+".

Verzekering afsluiten
U kunt een zorgverzekering afsluiten per internet, ga dan naar https://www.cz.nl/zorgverzekering. Het collectiviteitsnummer is 004639189, Collectiviteit Siemens Nederland NV (inactieven).

"Hoewel een zorgverzekering via een collectief voordeliger kan zijn dan een individuele polis, is het een misverstand dat je als collectief verzekerde áltijd goedkoper uit bent. Met een collectieve zorgverzekering kun je je zomaar onder- of oververzekeren, waardoor je (uiteindelijk) meer geld kwijt bent dan wanneer je een individuele polis zou afsluiten die beter bij je past. Breng daarom goed je zorgwensen in kaart en vergelijk zorgverzekeringen", meldt de Consumentenbond. 


 Verzekeringsaanbieding AON/Siemens
EENVerzekeringen vergelijken levert u vaak gunstige premies op. Tussenpersonen en vergelijkingssites kunnen u helpen, Aon gaat verder. Aon is de wereldwijde bemiddelingsexpert die – namens Siemens Nederland - voor u onderhandelt met diverse verzekeraars om de hoogste korting te krijgen en de beste voorwaarden. Met als resultaat: zorgvuldig samengestelde verzekeringen. Uw belang staat voorop want wij willen dat onze klanten onbezorgd verzekerd zijn. Aon noemt dat klantgericht handelen. Attentie: alleen gepensioneerden die aansluitend aan het Siemens-dienstverband met (vroeg)pensioen zijn gegaan kunnen hieraan deelnemen. Om misverstanden te voorkomen moeten wij in dit verband namens de afdeling Human Relations van Siemens Nederland benadrukken dat deze aanbieding alleen bestemd is voor diegenen die door AON hierover rechstreeks zijn aangeschreven. Indien dat niet het geval is, dan kunt u hiervan helaas geen gebruik maken. Meer informatie: www.aon.nl